29 Nisan 2009 Çarşamba

bu zamanda Celalettin Cerrah olmak

Pek çok polisin gıpta ile baktığı bir mevkide oturuyor kendisi. Ancak son olan olaylardan sonra yeri bir hayli sarsıldı.
Ölen gencecik Münevver Karabulut'un katilinin günlerdir bulunamaması birçok şeyi akıllara getiriyor. Katil zanlısı olan Cem Garipoğlu'nun babasının Türkiye'nin önde gelen zenginlerinden birisi olması, çocuğun bu kadar uzun süre bulunamamasının sebebi mi.
Baba Garipoğlu'nun tutuklanması sadece göz boyamamı, mahalle baskısı mı yoksa ciddi bir gelişme mi var? Eğer ciddi bir gelişme varsa neden 53 gün sonra oluyor bu tutuklama işlemi.
Peki 1 tane eski basın mensubu PKK teröristinin şehrin göbeğini kana bulamasına, basit bir şekilde bitirilebilecek bir operasyon nasıl oldu da yüze göze bu kadar kolay bulaştırıldı.
Ölen çocuğun fotoğrafları çarşaf çarşaf gazetelerde yayınlanırken kendileri ne hissetti. Diğer polisler ne hissetti. Hala gıpta ile bakıyorlar mı, hala onun yerinde olmak istiyorlar mı?
Kendisinin neden orada olduğunu sorgulamalı Cerrah. Eğer ben evimde rahatça uyuyamayacaksam senin oradaki görevin ne. Ben neden canımı sana emanet ediyorum?
Bireysel silahlanmaya hayır derken, neden siz gerekli önlemleri alamıyorsunuz?
Lütfen bu son olması dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder