5 Mayıs 2009 Salı

söylesene güzel hocam bu takım neden oynamıyor?



Bütün sinirim, üzüntüm, küskünlüğüm, hırsım geçtikten sonra yazmayı tercih ediyorum. Çünkü ilk saatlerde yazsaydım çok büyük küfürler olabilirdi.
Ama şimdi daha sakinim. Belli oldu ki Beşiktaş, büyük maçlar kazanma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Fenerbahçe karşılaşmasından önce Bursaspor maçında liderlik şansı ayağına kadar gelmişti Kara Kartal'ın. O maçta İbrahim Toraman'ın el freni altın tepside gelen liderliği elinin tersiyle itti Beşiktaş. Neyse ya sabır denildi. Eskişehirspor maçı kazanıldı. Sivasspor'un G.Antepspor'a yenilmesinin ardından altın tepsi bir kere daha önüne geldi Beşiktaş'ın. Ancak yine elinin tersini kullandı siyah beyazlılar. Yine istemedi. Yine kazanamadı. Bunun sebebi de büyük maçlarda sahneye çıkacak isimlerin olmayışı.

Beşiktaş'ın huyu haline geldi. Kazanması gereken büyük maçlarda eli ayağına dolanıyor. İyi oynayamıyor, sahaya çıktığında şaşkınları oynuyorlar.
Mustafa Denizli'nin takımı motive etmesi de işe yaramamış belli oldu. Şampiyonluğu istemiyorlarsa baştan söylesinler de tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarı üzmesinler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder