29 Mayıs 2009 Cuma

Ahmet Arsan benim



Hürriyet'in pazar ekinin yeni arka sayfa güzeli Ahmet Arsan. Ertuğrul Özkök'ün keşfi. Ahmet Hakan ile birlikte bulduğu isim kendisi.
Herkeste genel bir kanı oluşmuş durumda. Bu ismin Ahmet Hakan olduğu yönünde. Bu iddiayı kuvvetlendiren bir başka ipucu ise Ahmet Hakan'ın, eskiden Gerçek Hayat isimli İslami cemaatin dergisinde bu takma isimle yazılar yazmış olabilme ihtimali. Güya Ahmet Hakan buralarda hem kendi tarafına ayar verdi/eleştirdi, hem beğenilen şeyleri yazdı.
Hatta gezen dedikodulara göre bu birkaç isim bir araya gelerek cemaatin gündemini takip edecek ve dedikoduları yazacaklar.
Serdar Turgut da kalktı Ahmet Hakan'ın izinli olduğu günde pazar günkü yazısının nasıl çıkacağını yazdı. Sayın Turgut, yazılarınızı büyük bir keyifle okuyorum. Sıkı takipçilerinizden birisiyim.
Ancak şunu hatırlatmayı bir görev edindim. Yazılarınızı laptopla ya da herhangi internete giren bir yerden yazıp editörlere gönderebilirsiniz. Yani Ahmet Hakan istediği kadar izinde olsun, bir kaç saat içinde toplayıp yazısını editörlere geçebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder