22 Mayıs 2009 Cuma

Aziz Yıldırım yakınlıkları



Fenerbahçe'de yeni dönemde 3 sene daha başkanlık yapacak ismi belirlemek için bu pazar olağan genel kurul var. Adaylar arasında Şadan Kalkavan ve Aziz Yıldırım bulunuyor. Bu sezon yaşanan başarısızlığa, kupasız kapatılan sezona rağmen Yıldırım, Şadan Bey'den birkaç adım önde bulunuyor.
Aziz Yıldırım da bunun bilincinde. Alacağı farklı galibiyet ile Kalkavan'ı çimlere gömmek istediği kesin.

Ancak bir yumuşama olduğu kesin. Eskiden kendisine muhalif sesleri bastırma yeteneği olan Yıldırım bu sefer F.Bahçe'nin resmi internet sitesinde Kalkavan'ın adaylığından bahsesildi. Kulüp TV'sinden yayınlandı. Bunlar Yıldırım'ın kırılan tarafları.
Şimdi başlığa dönersek.. Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün Fenerbahçeli olduğunu bilmeyen yok gibidir. Kendisi Aziz Yıldırım'ın gazetecilik camiasındaki nadir dostlarından birisi...
Bugün bir yeni yakınını ya da kendisine yakın olmaya çalışan birisini de tanımış olduk. Akşam gazetesinin genel yayın yönetmeni İsmail Küçükkaya... Serdar Turgut'un görevden alınmasından sonra bayrağı devralan Küçükkaya, 22/05/09 tarihli yazısı ile Yıldırım'a yakın olma çabasında olduğunu göstermiştir.
Ayrıca satır arasında patronun şirketlerini de şöyle bir başını sevmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder