6 Mayıs 2009 Çarşamba

Ayşe Özyılmazel'in de diline düştünüz ya


Malumunuz 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası ülkemizde düzenlenecek. Ancak bir türlü yapımına başlanamayan salon inşaatlarından dolayı bu prestijli, dünyanın bütün basketbol severlerinin gözünün üzerinde olacağı turnuvayı düzenleme hakkını kaybedebiliriz. Ya da elimizde, avucumuzda kalanlarla tarihin en kötüsü olmaya aday bir şampiyona düzenleyeceğiz.
Bürokratik engeller bir türlü aşılamadığı için salon inşaatlarına başlanamıyor. Belediye izin verse, büyük şehir belediyesi izin vermiyor. Çocuklarımızı sokaklardan, kötü alışkanlıklardan kurtaralım, onları spora yönlendirelim diyoruz ancak spor salonu yapımına izin vermiyoruz!

Bunu son olarak Sabah gazetesinin Günaydın eki yazarı Ayşe Özyılmazel yazdı. Pek çok şeye hevesli olan kızımız bu sefer de basketbol konusuna merak salmış olacak ki, böyle bir yazı yazmış. (yazının linki: http://www.sabah.com.tr/GunaydinYazarlar/ozyilmazel/2009/05/06/kirmizi_hadise_birincilige_kosuyor)
Efes Pilsen ile bir final four gezisinden sonra sanırım orada ettiği muhabbetlerden aklında/not defterinde bunlar kaldı ki yazdı.
Neyse benim sözüm bu şampiyonayı düzenleyecek olanlara... Magazin ekinin yazarlarına bile malzeme oluyorsunuz. Elinizi çabuk tutun da şu güzelim şampiyonayı bürokrasiye kurban etmeyin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder