19 Mayıs 2010 Çarşamba

Yakışmayan bir seviye




Gündemi değiştirme konusunda Türkiye'nin bir numarası olan Aziz Yıldırım, bugün yine yapacağını yaptı.
Faruk Ilgaz Tesisleri'nde saat 12.00'de düzenlediği basın toplantısında önce bir resmi açıklama okudu yönetici Şekip Mosturoğlu... Orada Beşiktaş kalecisi Rüştü Rençber'in yediği gollerdeki hatasına dikkatleri çekmeye çalıştılar. Neden? Çünkü haftalardır enteresan goller yediği iddia edilen rakip kalecilerin üzerindeki ilgiyi dağıtmak için... Ben kalkıp Yıldırım, şike yaptı demiyorum. Sabah Mehmet Demirkol ile Fuat Akdağ'ın programını izlerken, Demirkol, "Yahu bu kalecilere nasıl gidip, maçı satar mısın, diyebilirsin ki" dedi.
Bence bu çok doğru bir söylem. Bunca zaman üst düzey takımlarda oynamış, milli formayı giymiş isimlere böyle bir şey denmez elbette. Ama Aziz Yıldırım'ın da kalkıp, Fenerbahçe'de efsaneleşmiş bir kaleciyi zan altında bırakması bence hiç hoş değil.
Basın toplantısında ayar verdiği Melih Gökçek ve bakan Faruk Çelik ile aynı seviyeye gelmiş Yıldırım'ın bu seviyeye inmesi doğru değildi. Daha net cümleler beklerdik. Tamamiyle havada kaldı. Yazık oldu bu kadar ilgiye, merak etmeye...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder