17 Mart 2010 Çarşamba

Ne ayaksın lan sen?




İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı John Terry'nin yediği haltları hepimiz biliyoruz artık. Azıcık gazete okuyan bir insan isek, eski takım arkadaşının sevgilisi Vanessa ile birlikte olması mı, ondan çocuk aldırması mı, Wayne Bridge'ye el uzatıp, elinin havada kalmasından mı... Bir dünya skandala imza attı son bir kaç hafta içinde.
Neyse efendim, bütün bunları geçtik son olarak yine çam devirdi ayaklı suç makinesi Terry.
Jose Mourinholu Inter'e elendikten sonra kendi şahsi arabasıyla stadı terk ederken, özel bir güvenlik görevlisini ezip bacağını kıran Terry, polise ifade vermiş bu konuda. Arabasına birşeyin çarptığını ama önemsemediğini söylemiş. Yenilginin verdiği üzüntüden olsa gerek diyebilirdik ama güvenlik görevlilerin söylediğine göre, gayet de gaza basıp gitmiş John Terry. Hiç de oralı olmamış, umursamamış.
Yahu böyle tipler İstanbul'da yaşasa şu şekilde yanaşırlar, "Kimsin lan sen ha? Milletin karısına kızına sarktığın yetmiyormuş gibi bir de ne istiyon lan elalemin güvenlikçisinden dümbük" diyip kafayı yerleştirirler. Bence Terry'nin akıllanması için kısa süreliğine de olsa Türkiye'de detoks uygulaması lazım. Bunun için de Fenerbahçe gayet uygun. Kezman'ın arabasını taciz ettikleri gibi Terry'ye de bir kıyak yaparlar sanırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder