23 Mart 2010 Salı

Küpe mi film mi ?



Fotoğrafı görenler diyebilirler ki, "Başbakan, Cem Yılmaz fotoğrafına bu başlık mı atılır" sorusunu hemen yöneltebilirler. Kendilerinden biraz sabırlı olmalarını diliyorum ve açıklıyorum.
Malum Cihan Padişahı Başbakanımız, sanatçılarla bir araya geldi, kahvaltıda. Bu kahvaltıya ünlü komedyenlerimizden Cem Yılmaz da katıldı. Buraya kadar herşey normal. Gazetelerden okuyorum haberleri...
Derken Star gazetesi, diyor ki, "Başbakan Cem Yılmaz'a sordu: Cem kaç film oldu? Dediğiniz gibi başbakanım 3'e tamamladık yanıtını veriyor. Olayların ardından şakalaşmalar gülüşmeler"
Daha sonra Akşam gazetesi patlatıyor, "Başbakan Cem Yılmaz'a sordu: Kaç küpe oldu Cem? Dediğiniz gibi başbakanım 3'e tamamladık yanıtını veriyor. Olayların ardından şakalaşmalar gülüşmeler"
Arada film mi, küpe mi gibi anlaşılmaz ve çelişkili ifadeler var. Elbette muhabirin ne getirdiyse onu koyarsın. Ama bu kadar da değişik anlaşılmalar olmamalı. Bir hatırlatayım Cem Yılmaz'ın kendi projesi olan dört filmi var (GORA, AROG, Yahşi Batı ve Hokkabaz).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder