21 Ocak 2010 Perşembe

Sen unutulmaya mahkumsun!



Snırım dünya üzerindeki on binlerce erkek, Mariah Carey evlenmeyi kabul eder. Tamam kendisinin insan üstü memeleri, aşırı fazla parası, ünü, tanınırlığı çok fazla. Bunların hepsi Mariah'ı kabul etmemiz için ayrı ayrı etmenler, ha bir de sesinin güzel olduğunu unutmayalım.
Böylesine bir kadınla evlenmek her dünyalı erkeğin hayalidir. Ancak Nick Cannon bu işi abarttı biraz sanırım.
Evlendikten sonra yaptığı açıklamalardan sonra kendisini arayıp, "Biraz adam ol ulan. Ne bu halin böyle. Git gide karı köylü olmaya başladın" demek geldi içimden ama Türkiye'den Amerika'yı aramak biraz tuzlu onun için çekindim.
Neyse şimdi gelelim Nick Cannon'a neden laf getirdiğimize. Kendisi de az buçuk ünlü olan Cannon ile Mariah Carey, Golden Globe 2010'a katıldılar. En çok konuşulan şeylerden birisi de Carey'in göğüsleriydi. Cannon'un buna ses çıkartmasını beklemiyordum zaten. Ne de olsa kendisi bir Hollywood erkeği. Ama ertesi gün gazetelere bakarken resimlere baktım ya bizim Türk basını Nick Cannon'u tanımıyor, ya da kendisi o kadar silikki, ismini yazmaya değer görmemişler.
Bir de Eminem'e haddini bildirmekten bahsediyor Nick abimiz. Bence kendisi gitsin önce a4 köpek eğitimlerinde biraz çalışsın. Eğer o Alman kurtlarına söz geçirirse Eminem'le kapışabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder