5 Ocak 2010 Salı

Dağ fare doğurdu



Snoop Dogg'un 2009'un sonlarına doğru yayınladığı 2010'da da adından bahsettirmeyi düşündüğü son albümü olan Malice n Wonderland'ı dün gece dinledim. Bütün bir albüm olarak değerlendirmek gerekirse, içinden bir şaheser çıkmayacağını düşünüyordum. Çünkü Snoop Dogg'un dönem dönem çok yüzeysel albümlere imza atması artık bir klasik haline geldi.
Ego Trippin albümünden farklı olarak birçok ünlü prodüktör yanındaydı Snoop'un. Timbaland, The Neptunes, Dr. Dre, The Dream ve Lil Jon gibi kekemeden bile rap yıldızı yaratabilecek kadar kabiliyetli bir prodüktör grubu vardı arkasında. Kendisine devamlı sataşıp duran Soulja Boy'u da "my nephew" diye yanına alması beni üzen şeydi. Ne olduğu belirsiz ufak tefek nigaracci'nin orada o albümde yer bulmasına şaşırmadım desem yalanın kuyruklusu olur.
Bu kadar ünlü ismin olduğu bir albümle Snoop'un büyük bir patlama yapacağını düşünürken beklentilerimin altında kaldı. Ha ama bu demek değil ki Snoop Dogg kötü gidiyor. Hayır albüm satışlarından gayet memnun olduğunu söylemiş Snoopy.
10 üzerinden not vermek gerekirse 6.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder