22 Aralık 2009 Salı

10 tiger gücünde



Dünyanın en çok kazanan sporcularından Tiger Woods'un son dönemde yaptıklarını Hollywood tabanlı internet sitelerinden okuyoruz.
Büyük bir kayıp yaşadığı ortada bu aldatma olaylarından sonra. Birçok sponsoru bıraktı kendisini. Hoş bıraksa da şimdiye kadar spordan 1 milyar dolara yakın para kazanmayı başardı. Sanırım bu para kendisinin 77788978 ceddine yeter.
Tabi bu kadar çok kazanan bir sporcunun haliyle şımarık olmasını bekler insan. Ama kendisi olabildiğine düzgün, diyorduk ki... Adam meğerse bildiğin gerçek Tiger'mış. Annesi babası boşuna vermemiş oğluna bu ismi.
Karısını 9 kadınla aldattığı yetmezmiş gibi son olarak da Bahamalar'a süper ultra kutra lüks yatlarla seks turları düzenlediği ortaya çıktı. Arkadaşlarının tekneleri ve sayısız kızla birlikte gidilen partilerde bence Tiger Abimiz, karısını sadece 9 değil, 999999 tane kadınla aldatabilir.
Karısı boşanma davası falan açmış. Böyle giderse paracıkların yarısını cebe koyabilir kadın. Ondan sonra da gelsin yeni genç sevgili. Buradan sana sesleniyorum ex Mrs. Woods. I am here. Come and see me :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder