4 Ağustos 2009 Salı

Transfer piyasası

Süper Kupa finalini izledikten sonra yorumlamaya karar verdim yeni transferleri. Neden çünkü keyfim öyle buyurdu. Başımda yazımı yetiştirmemi söyleyen editör olmayınca keyfime göre gidiyorum.
Başlayalım G.Saray'dan.
Aslında geçen Tobol maçında açılan "In Haldun we trust" isimli pankart herşeyi açıklıyordu. Haldun Üstünel, Elano, Keita ve Rijkaard gibi isimleri bitiren şahsiyet. Kendisini tebrik ediyorum. Bir Beşiktaşlı olarak da, "Keşke bizim yönetimde de böylesi olsa" diyorum. Sarı kırmızılılar eğer bu sene lige çabuk ısınırlarsa başarılı olurlar gibime geliyor.
Mehmet Topuz transferi ile çifte kupalı Beşiktaş'ın havasını söndüren Fenerbahçe, tam bir Brezilyalı cenneti. Cristian ve Dos Santos ile birlikte Brezilya Milli Takımı'nın çakmalarının yandan yemişi oldular. İzlediğim kadarıyla Bilica, bu sene sarı lacivertlilerin başına güzel çoraplar örecektir.
Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı en büyük hatası Cisse'yi göndermekti. Ernst ile birlikte çok iyi bir uyum sağlamışlardı. Ancak siyah beyazlı camiada bir türlü kabul görmedi İsmail Er'in deyimiyle "Mösyö". Onun yerine alınan Fink çok basit geliyor gözüme. İsmail Köybaşı için gelen olumlu yorumların ardı arkası kesilmiyor. Allah, nazardan korusun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder