28 Ağustos 2009 Cuma

Kuralar




Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri: Manchester United (çok zor), CSKA Moskova (tam dişimize göre), Wolfsburg (diye diye çıkarttık şu takımı).
Maç programlarından kendimize bir puanlama tablosu çıkartırsak.
15 Eylül: Beşiktaş-M.United (1 puan. Bu bence süper bir başlangıç olur. Çünkü grubun en zorlu takımından 1 puan almak hem moral verecektir. Hem de hayallerin aşırı büyümemesini sağlayacaktır.)

30 Eylül: CSKA-Beşiktaş (Burada da alınacak 1 puan çok önemli. Çünkü Beşiktaş'ın son katıldığı son Şampiyonlar Ligi deneyiminde deplasmanda puan alamamak gibi bir özürü vardı. Bunu giderirsek 1 puan cepte.)

21 Ekim: Wolfsburg-Beşiktaş (1 puan. Gerçekçi olmalıyız. Dzeko-Grafite ikilisini durdurmamız halinde bu takım biter. O sırada yapacağımız çıkışlar bizim için çok önemli. Gönül isterdi 3 puan yazalım ama gel gör ki rakip Bundesliga şampiyonu)

3 Kasım: Beşiktaş-Wolfsburg (3 puan. Sahamızda oynayacağımız maçlarda kayıp olarak bir tek Manchester United maçını görüyoruz. Taraftarımızın desteği ile İnönü'de kimler yenilmedi ki. Bunu da başaracak güçteyiz)
25 Kasım: M.United-Beşiktaş (0 puan. Malesef Manchester United'ı sahasında yeneceğimizi söylemek çok büyük bir dalga konusu olur. He belli olmaz belki 1 puan alabiliriz. Ama rakip de çok büyük be. Sevilla falan olsaydı neyse de. Şeytan bu çarpar.)
8 Aralık: Beşiktaş-CSKA (3 puan. Bu takımı da sahamızda yenmemiz gerekiyor. Çünkü son maç. Hoş Beşiktaş'ın senelerdir kritik, köşe başı maçları almada sıkıntısı var ama bu sene bunu yaşayacağımızı düşünmüyorum)
Toplam 9 puan.
Bu da bizi en azından UEFA Kupası'na taşıyacak puandır. Eğer ki Manchester United, biz hariç diğer 2 takım karşısında puan kaybı yapmazsa 2. bile olabiliriz. Yeter ki İngiltere'de çok fark yemeyelim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder