22 Ağustos 2009 Cumartesi

İbrahim Kaş ve Adriano



Başlıktaki iki oyuncunun da karakter olarak birbirine uzaktan yakından alakası yok. Ama kader aynı ağları örmüş bu iki isim için de.
Adriano, futbolcu değirmeni Inter tarafından öğütülüp Parma'ya satılmıştı.
Burada 44 maçta 26 gol atınca Inter Başkanı Massimo Moratti, "Ulan biz ne büyük salakmışız. Hemen geri alalım" dedi ve Adriano tekrar eski takımına döndü.
Daha sonra yaşadığı talihsiz olaylar zincirlemesinin ardından sambacı ülkesine döndü. Şu sıralar futbola başladığı Flamengo'da bir hayli verimli sezon yaşıyor.

Şimdi gelelim Türk oyuncumuza.
Beşiktaş'ın alt yapısından A takıma yükselmiş ender başarılı isimlerden birisi İbrahim Kaş.
A Milli Takım'a dahi yükseldi. Euro 2008 eleme grubu maçlarında sakatlanıp yerine Gökhan Gönül'e bıraksa bile adından bahsettirdi (Hatırlarsanız Erman Toroğlu, İbo için 'Allah bir şans verdi Fatih'e, al bu çocuğu çıkartıyorum. Yerine Gökhan'ı koy' demişti. Tabi sonra İbrahim bu olaydan çok etkilendi ama kendini salmadı)
Siyah beyazlı takımla sözleşmesi sona ermek üzereydi. Yönetim bunu bilmesine rağmen klasik, "Bizim evladımızdır. Bir yere gitmez" mantığına büründü. Bizimkiler elalemin Semih'i gibi değil ki.
Yöneticilerin salaklığını gören İbrahim, soluğu İspanya'nın Getafe Kulübü'nde aldı.
Orada pek oynama şansı bulamadı İbo.
Sonra baktı bu olmuyor, hazır Beşiktaş da beni istiyor dedi ve ülkesine geri döndü.
Beşiktaş ücretsiz giden oyuncusuna bir de para verdi üstüne.
Sonra neden kulübün borcu artıyor diye soruyor siyah beyazlılar. Bu mantalite ile gidilirse yakında G.Saray'dan fazla borçlu olacaklar haberleri yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder