8 Mart 2009 Pazar

Beckham sezon sonuna kadar Milano'da



İngilizlerin ünlü oyuncusu David Beckham'ın yılan hikayesine dönen transferi sonunda çözüldü.. "Milli takıma seçilmek için formda kalmalıyım, onun için 3 aylığına da olsa Milan'da forma giymek istiyorum" diyen Bekcham'ın niyeti daha sonradan belli oldu. Yıldız oyuncu her defasında İtalya'da kalmak istediğini tekrarlayıp durdu. E birşey 40 kere söylenince olurmuş derler ya, Beckham sonunda Milan'da kaldı.
Kalmak istemesinin yanında bence şu sebepler yatıyor. Kimilerine kurgulama gibi gelebilir ama şöyle bir takım ipuçları vereyim:

1- Beckham, adidas'ın reklam yıldızı, sporcusu, en popüler yüzü vs. Peki Milan'ın formasını üreten firma kim? Bildiniz adidas...
2- Modayı yakından takip ettiği bilinen David ve eşi Vicky Milano'da şıklıklarını her defasında konuşturuyorlar. Modanın başkentinden ayrılmak istemeyen Beckham çifti bu sebepten dolayı da kalmış olabilir
3- Beckham, Milano'ya giderken minik bir detay gözden kaçmıştı. Beckham'a tashis edilen evin yanında İtalya'nın çok meşhur genelevlerinden birisinin olduğu yazılmıştı. Kaçamaklarıyla ünlü olan bir adamın, böyle bir adam haliyle hayat kadınlarının da iştahını kabartmıştır.
E bunda şey alt alta gelince, kalmaması elde değil.. Beckham bence uzun seneler burada kalacaktır, benden söylemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder