3 Şubat 2010 Çarşamba

Bizimkiler uyumaya devam etsin


Dünya müzik piyasasının önde gelen isimleri geçtiğimiz gün buluşarak 1985 yılında Afrikalı açlar için bestelenen "We are the world" şarkısını bu sefer Haitili depremzedeler için söylediler. Bu haber aynı zamanda Akşam gazetesinde de yer aldı. Kendilerinin bu gazetecilik refleksinden dolayı tebrik ederken, şimdi geldi çuvaldızını kendimize batırmaya.
Dünyanın en önemli yıldızlarının, senelerde milyonlarca doları cebine indiren, Grammy ödüllerini evlerinde koyan isimlerin bütün egolarını bırakarak insanlara yardım etmek için yanyana gelmesi kadar güzel bir şey olamaz sanırım.
Ama bizim über ünlü yıldızlarımızdan hiç birisinin böyle bir yaklaşım içinde olmaması ise bizi üzmekten başka hiç bir şey yapmıyor. Benim de gönlümden geçen şey, böylesine yardım mesajı dolu bir şarkıyı söylemeleri.
Düşünsenize, Tarkan ft Demet Akalın. Onlarca prodüktörün hayalinde yatıyordur belki. İşin ticari bölümünde değilim ama elde edilecek 10 bin TL bile olsa, bizimkilerin de Haiti'dekileri umursadığını, dünyaya global bir pencereden baktığını anlarım.
Yoksa hala bizimkiler "çakma" Madonna ile "çakma" Ricky Martin olmaya devam mı edecekler????

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder