12 Nisan 2010 Pazartesi

Lacoste değil, Bursa timsahı



Süper Lig'de lider konumda bulunan Bursaspor çılgınlığı her yerde... Yeşil beyazlıların yıldızlaşan gençlerinden Ozan İpek, uefa.com'un manşeti olmuştu. Sercan Yıldırım ve Volkan Şen bugün NTVSPOR'un konuğuydu.
Ülkedeki birçok insan tuttuğu takımın şampiyon olmaması halinde alternatif olarak Bursaspor'u düşünüyor.
Ayrıca Ertuğrul Sağlam'ın da geçen sene Bülent Uygun gibi bir hataya düşmeyip sessiz kalması, hem Sağlam'ı hem de Bursaspor'u daha sevilebilir bir hale getiriyor.
Geçen sene Sivas halkını zorla stada getirmeye çalışan Sivasspor Yönetimi'ne inat, bütün Bursalılar maç günleri takımlarını desteklemek için stadın oraya doluşuyor. Bu sene canlı bir şekilde Bursaspor maçı izleyemediğim için de ayrıca üzgünüm. Eğer Bursaspor şampiyon olursa bunu kendimde büyük bir eksiklik olarak göreceğim.
Yalnız Bursa halkında olan inanmışlığın en üst seviyeye çıktığını şuradan gördüm. İnternette gezerken gördüm, Bursasporlu bir fırın, timsah şeklinde pasta yapmış. Statlarda da görüyoruz. İnsanlar ellerinde timsah oyuncakları ile stada geliyorlar. Takım kazanınca "timsah yürüyüşü" yapıyor.

Aklıma bir dönem Abercrombie gibi suyu çıkmış Lacoste geldi. Çakma piyasasının gözdesi olan bu timsah logolu ürünlerin pabucunu dama atmış gibi görünüyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder