30 Nisan 2010 Cuma

Bu işler böyledir...



Galatasaray'ın son haftalardaki başarılı kalecisi Aykut Erçetin, formayı Leo Franco'dan kapınca bayağı bir tanınır olmuş.
Hatta futbolcuların yeni idman yeri Circus'un açılışına falan da gitmiş... Orada Habertürk'ün köşe yazarlarından Oben Budak'a, "Tanımadığım insanlar beni partilerine falan davet ediyor, teknelerine çağırıyorlar" demiş.
Bu aslında çok normal bir şey. Başarılı ve popüler olunca ilgi görmek çok normal. Sanırım Aykut, şu ana kadar arka planda kalmanın acısını çekmiş.
Bu tür şeyler çok normaldir. Spor basınında bile sıkça çıkar, "Görevliler tanımadı, tesislere alınmadı" gibisinden haberler.
Aslında bu bir yerde bizim ne kadar kötü olduğumuzu gösterir. Çünkü bir teknik direktörün genç bir oyuncuya şans tanımadığını ve basının da bunu pek matah bir şeymiş gibi göstermektedir. Bu tür şeylere iyi diyemeceğimi biliyorum.
Neyse biz gelelim Aykut'a...
Aykut, bu cümleleri olur da okursan...
Bak şunu unutma Aykut, burası Türkiye. Burada herşey gündeliktir. Şu anda başarılısın ama 1-2 maçta kötü ol senin kelleni isteyeceklerdir. Onun için bunlara kanma sen sen ol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder