24 Nisan 2010 Cumartesi

Bu bir twitter çakallığıdır



Ata Demirer'in "Eyvah Eyvah" filmi çıktığında büyük bir merakla gitmiştim. Ata Demirer'in içindeki oyunculuk, müzisyenlik, yazmak konusundaki içgüdülerin patlamış olduğu bir filmdi.
Ufak yeğenlerimi de alıp girmiştik sinemaya... Yayıldık koltuklara ve gülerek izledik filmi... Kahkahalarla hem de. Daha sonra yetmedi şimdiki sevgilim, o zamanki sevgili adayım olan güzeller güzeli sevdiceğim ile de gitmiştik.
İkinci kez izlememde de durum değişmemişti.
Kahkahalar...
Kaçınılmaz bir şekilde dilime dolanan 7.5 lira şarkısı. Fasulya'nın bu kadar pahalı ve yağlı olduğunu bilmiyordum.
Sonra Ata Demirer, twitter diye dönemin popüler internet sitesine üye oldu. Yazdıkları cidden komikti. Espirileri, paranoya serisi... Hepsi çok eğlenceliydi. Tabi buradan bol bol filmin propagandası da yapılıyordu. E bu normal diyebiliriz. Parayona serilerinin içindeki fotoğraflar sayesinde kendine gazetelerde de yer buluyordu. Tabi bunun içinde bol miktarda Eyvah Eyvah'ın adı geçiyordu.
Reklamlar, şarkı falan derken film de iyi gişe yaptı... Misyonunu tamamladı.
Derken, Ata Demirer twitter'dan kayboldu. Film gişesini yaptı, paralar kazanıldı, yapımcı mutlu edildi ve Demirer siteden ayrıldı. Bence ayıp oldu. Kendisini takip eden binlere ayıp etti. Gerilla taktiği ile bir görünüp kendi reklamını yapıp, adından bahsettirip, sonra da kaçar gibi gitmek Hüseyin Badem'e yakışmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder