2 Haziran 2009 Salı

Çifte kupalı kutlamalar




Beşiktaş, 6 senelik kupa özlemine son verdi. 1 günde dev bir organizasyon hazırladı. Kimler yaptıysa helal olsun. 1 gün içinde İnönü'ye böylesine güzel bir sahne kurdukları için teşekkür ediyorum.
Gelen haberlere göre sahneye çıkan Demet Akalın, 2500 dolar aldı. O da dansçılar ve korumalar için. Her yerde Beşiktaşlıyım diye gezen, statta Alen'in yerine oynayan Mustafa Sandal ise 95 bin TL almış. Kendisine yazıklar olsun diyorum!

Kutlamalara gelince... Bütün oyuncuların büyük coşku içinde olduğunu gözlemledik.. Bilhassa yabancılar. Zapotocny ve Sivok müthiş bir coşku içindeydi. Bunu sarıldığımda daha iyi anladım :) Tabi şampiyon oldular sonuna kadar sevinmek hakları...
Kutlamalarda en az sevinen ise Tello'ydu. Şilili solak sakatlığından dolayı bir türlü gönlünce atlayıp zıplayamıyordu. Cool bir havada kutladı.
Tello'dan daha cool olan bir diğer isim ise Yusuf Şimşek'ti. Akaretler'den hareket eden üstü açık otobüsün en arkasına kurulan Kara Şimşek, ipod'undan gelen şarkıları dinlemeyi tercih etti.

Yıldırım Demirören ve bütün yöneticiler çok mutluydu. Ankara sorumlusu Murat Çelik ise göz yaşlarına hakim olamayan isimlerin başında geliyordu. Çelik önce ağladı, sonra da bol bol bayrak salladı.

Yalnız taraftarın sahaya girmesi çok büyük bir skandaldı. Ücretsiz olan kutlamalarda sahaya girenler olması kadar normal birşey olamazdı. 30 bin kişilik stada 40 bin kişi alırsan insanların saha içine girmesi engellenemezdi.
Oyuncuların kupa ile tur atma keyfi kaçtı.
Gecenin sonunu Reina'da düzenleyen siyah beyazlı oyuncular orada da gönüllerince eğlendiler.

Helal olsun!
Bundan sonraki hedef Avrupa'da başarı olmalıdır. Ha tabi bir de ligde bu kadar uzun süre şampiyonluğa ara verilmemelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder