28 Ocak 2011 Cuma

Adam işi biliyor beyler





Ülkemizde son dönemde Acun Ilıcalı fırtınası aldı gidiyor. Milyon dolarlıklık işler yapan Acun, son olarak Abercrombie'nin de Türkiye distürübitörü olmuş.
Allah daha çok versin, daha çok kazansın. Bizim onun malında gözümüz yok (Ha ama yeni sevgilisi bir hayli taş! Onda gözümüz olabilir).
Acun, ne yapacağını, hangi ata oynayacağını çok iyi biliyor. Ali Taran gibi antipatik bir isimle program yapma riskini göze alıp başarıyı elde etmiş birisi.
Var mısın yok musun'daki kankaları Survivor'da birbirine düşürüp, Merve Oflaz gibi ne idüğü belirsiz bi kızı da hayatımızı sokabilmiştir.
Bunun bir benzeri de şu sıralar Amerika Birleşik Devletleri'nde hükmünü sürüyor.
Tam adı Mark Robert Michael Wahlberg. Kısaca bir onu Mark Wahlberg olarak biliyoruz, aslında bilmiyoruz. Max Payne, Italian Job gibi aksiyon filmleri haricinde büyük gişe başarısı yapmış bir filmi yok. Daha çok kaslı vücudu sayesinde iş yaptığını kendisi de en az bizim kadar iyi biliyor.
Peki nasıl oldu da Wahlberg, doğru ata oynayan birisi oldu ABD'de. Çok basit. Elde ettiği paraları çok doğru yapımlara yatırdı.
Bunlardan birincisi, Entourage. Deli gibi izlediğim bir diziyi burada öve öve bitiremeyeceğim. Hollywood hayatlarının her zaman prim yaptığı ABD'de de (E bizde de durum farklı değil.. Demek ki ABD taklidi olmayı iyi beceriyoruz. Bekle bizi Tokyo! Senden de çakma olacağız!) seviliyor. Wahlberg, bu dizide zaman zaman boy göstermeyi de ihmal etmiyor... Diziden elde ettiği paralarla çok geçmeden yine çok büyük ses getiren bir yapıma imza attı.
Pilot bölümüne 18 milyon dolar harcanan ve Martin Scorsese'nin yönettiği Boardwalk Empire'ın da yapımcılarından birisi Wahlberg.
Böylesine iki harika dizinin yapımcısı olarak, milyon dolarları cukkaladığını tahmin etmemiz zor değil.
"Beceriksiz bir oyuncu olmaktansa, başarılı bir yapımcı olurum" demiş Mark Robert Michael Wahlberg. Bize de saygı duymak düşer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder