11 Temmuz 2009 Cumartesi

Bir tane de normali bizi bulmaz



Beşiktaş'ın senelerdir aldığı oyuncuların arıza olduğu konuşulur durur... Doğrudur.
Ben kendi hatırlayabildiklerimden sıralayalım.
Fransa'da doğup büyüyen tam bir getto çocuğu olan Pascal Nouma'yı getirdik.. Yaptıklarını anlatmaya gerek yok sanırım.
Norveç'in yetiştirdiği en büyük oyunculardan birisi olan John Carew'i getirdik. Kendisi forma tanıtımında tanıştığı Amerikalı model Noella'yı gecesinde yatağa atma başarısını gösterdi.
Aurbey Reese geldi basketbol takımına... İnanın kendisini Beşiktaş'ın maçlarından çok Discorium'un R&B gecelerinde daha çok gördüm. Bu kadar çapkın olma Aurbey dedik dinletemedik sonunda gönderdiler.
Yerlilerden İlhan Mansız vardı. Taraftarın sevgilisiydi. Dövmediği, tartışmadığı basın mensubu kalmadı. Ne fotoğrafımı çekiyosun diye tartışmadığı fotomuhabir yer yüzünde yok gibi. Fenerbahçe'nin ihtiyar delikanlısı Roberto Carlos'un üzerinden aşırttığı top hala hafızalarda.
Bir yerli de Sergen Yalçın. Kendisini çok sevmekteyim. Hala da onun üzerine yetenekli bir isim görmedi bu gözlerim. Atları, gece hayatı ve benzerleriyle gazetelere haber olurdu. Neden kullanıldığını anlamadığım uzatmalı kelimesi ile birlikte anılan nişanlısı Aslı'yla cinsel hayatı sorulduğunda, "Her erkek gibi ben de ihtiyaçlarımı karşılamak zorundayım" cevabını verdi. "Neden koşmuyorsun" sorusuna "Atletmiyim ki" diyerek hazır cevaplılıkta top noktaya ulaşmıştı.
Gelelim Beşiktaş Cola Turka'nın yeni transferi Lonny Raxter da arızanın önde gideni... Kendisi 2 bin dolara aldığı Glock modeli tabanca ile Beyaz Saray'a ateş etmiştir. Daha sonra tutuklanan Lonny, 60 gün hapis cezası almıştır ancak bunu para cezasına çevirmişlerdir. Sporcu olduğu için yırtan Lonny abimiz, bundan sonra siyah beyazlı formanın hakkını vermek için çabalayacaktır. Umarız kendisini de İstanbul gecelerinde görmeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder