10 Nisan 2011 Pazar

Eto'o harikalar diyarında!



İtalya'nın Inter takımındaki Kamerunlu forvet Samuel Eto'o'yu futbolu takip edenlerin yüzde 98'i bilir (Bu oranı bizim işyerinde yaptığım ankette elde ettim. 2 tane kadın çalışanımız bilemedi malesef. Onların da tek bildiği french oje zaten).
Neyse efendim bu abimiz geçtiğimiz günlerde şöyle bir demeç vermiş...
Haberi goal.com'dan olduğu gibi aktatırıyorum...
"Inter'in golcüsü Samuel Eto'o, takımının Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Schalke'yi eleyebileceğine ve yarı finale kalabileceğine inanıyor.
Son İtalya ve Avrupa şampiyonu San siro'da oynanan ilk ayağı 5-2 kaybetti ve tur şansını oldukça azalttı. Ancak Barcelona ile 2008-09'da, Nerazzurri ile geçen sene üçer kupa kazanan Eto'o yeteneklerine inanmaya devam etmek zorunda olduklarında ısrar ediyor.
Sky Sport İtalia'ya konuşan Kamerunlu milli oyuncu, "Şu an buna inanmak zor gibi görünebilir, ama futbolda imkansız diye bir şey yoktur. Her zaman hayal edebilirsiniz. Inter oraya gidip yarı final için gerekli sonucu almaya muktedir bir takım. Aynı şey lig için de geçerli, önümüzde hâlâ oynanacak iki ay var," dedi.
Inter Serie A' da cumartesi günü kendi sahasında Chievo'yu 2-0 yendi ve şu an Milan'ın sadece iki puan ardından ikinci sırada. Schalke ile Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşı ise çarşamba akşamı oynanacak."
Şimdi bu cümleyi kuran arkadaşa ne diyeyim... Kendi sahanda 5 gol yemişsin... Tamam Bayern Münih'i elemenin verdiği bir gaz var. Anladık. Yaptıklarınız da ortada ama... Bu cümleyi kurduktan sonra, sesli ve random bi' şekilde, "dklşfdlşkwelşklşweahagagashdjsadklşfşdklajajajajajahhajdkdfekframkamkamakamkamkamkddjajahfjğpertoptrğpr235868970" şeklinde gülünür.
Belki arkadaşlarını gaza getirmeye çalışırsın da, sizi biz hep profesyonel futbolcular olarak bildik.. Hani işle duygularınızı karıştırmazzsınız... Türk takımları gibi değildiniz.. (Bize de nereden öğrettiler bunu? Belki o adamların da duygusu vardır. Kainatın en duygusuz teknik direktörü Jose Mourinho bile, Materazzi'ye sarılıp ağlamıştı. Baba, bir futbolcuya sarılıp ağlarsın. Tamam ama neden Materazzi? Başka futbolcu mu kalmadı? Ama Marco ile kanka olması Real'de pahalıya mal oldu. Zidane ile arası bozukmuş Jose'nin ama Real Madrid'deki kaynaklarım bunu yalanladı. Şaka lan nereden bileyim. Avrupa medyası yazıyor, biz de oradan okuyup hava atıyoruz) Nerede kaldı o soğukkanlılık??
Eto'o'ya da yeni taşındığı harikalar diyarında güle güle oturmasını temenni ediyorum. Öptüm. Kib. Bye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder