29 Haziran 2010 Salı

Eğer yazlığınız varsa

Eğer ebebeynleriniz sizin her yaz gideceğiniz bir yer olsun isteğinizi kırmaz ise alınır yazlıklar. Baktığınız zaman gayet mantıklıdır yazlık fikri. Annemizin yaptığı yemekler en kral otellerin mutfağından bile iyi gelir insan bedenine... Tabi anneniz Abiye Kuzu gibi yemek yapmayan birisi değilse!
Eğer uzun senelerdir aynı yazlığa gidiyorsanız, çocukluktan beri birlikte takıldığınız arkadaşlarınız olur. Benim senelerdir böyle arkadaşlarım var. Hatta arkadaş kelimesi bunlar için çok hafif kalır. Dost demek daha doğru olur. Ama önemli olan o dostluğu yazlıkta bırakmamak. Biz bunu başarmış ender insanlardanız.
Eğer çok sayıda insan tanırsanız sıkılmayabilirsiniz. Yazlıkta geçirdiğiniz senelerin ardından arkadaş çapınız obez bir insanın göbeği gibi geniş ise sırtınız yere gelmeyebilir. Bu sayede herkesle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yapacağınız bi' dolu aktivite olabilir.
Eğer çok arkadaşınız varsa gidecek kapınız bol olur. Aile bireylerinizin şehre dönüp sizin yazlık mekanda kalmanız halinde bu bol miktardaki kapılardan birisine gidip yemek yiyebilirsiniz. Beni senelerce kurtarmıştır. Şiddetle tavsiye ederim.
Eğer futboldan azıcık anlıyorsanız kültür fizik hareketlerinden de geri kalmamış olursunuz. Benim gibi çok az anlayan bir insan bile çok rahat bir şekilde maçlarda kendine görev bulabiliyor. Bu sayede nefes açma egzersizleri yapabiliyorsunuz.
Kısacası eğer yazlığınız varsa çok güzel zamanlar geçirebiliyorsunuz...

1 yorum:

  1. yazlikta yapılan maclar hayatımın en guzel anlariydi...bir de balkonda,terasta 37 ekrandan mac seyretmek

    YanıtlaSil